RONALDO: Istorija Reala me motiviše, poštujem Liverpul

Autor:

Sport

22.05.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo govorio je za medije pred utakmicu kraljevskog kluba i Liverpula u finalu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Real i Liverpul će igrati u finalu elitnog takmičenja 26. maja u Kijevu, a slavni Portugalac je pred najvažniji meč u sezoni pohvalno govorio o protivniku iz Engleske. 

- Podsećaju me na Real od pre nekoliko godina, sa tri brza igrača napred. Ako su u finalu, znači da postoji razlog za to, tamo su zato što vrede. Imam veliko poštovanje za njih, ali smatram da je Real bolji. Moramo da budemo svesni istorije koju možemo da stvorimo. Treba da prikažemo naše iskustvo - rekao je Ronaldo. 

Klub sa stadiona "Santjago Bernabeu" bi u Ukrajini mogao da osvoji 13. put u svojoj istoriji najjače evropsko klupsko takmičenje, dok Liverpul cilja šesti trofej. 

- Želim da u subotu budem dobro i odigram dobro. Da postignem gol ako mogu, ali nije bitno ko će biti strelac, važno je pobediti, bitno je stvaranje istorije. Volim ovo takmičenje. Mečevi su uvek dobri, a ako želite da osvojite trofej morate da pobedite najbolje ekipe na svetu. U Ligi šampiona se uvek nešto dešava, videli ste u meču protiv Juventusa. Ja sam u LŠ imao sjajnu sezonu, postigao sam golove u svakom meču grupne faze. Morate da budete spremni, u ovom klubu nikada ne smete da odustanete, znajući istoriju Reala. To me mnogo motiviše - zaključio je Ronaldo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading