"Lasta" podnosi krivičnu prijavu zbog zapaljenog autobusa

Autor:

Sport

21.05.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autobus koji se zapalio dok su se u njemu u subotu prevozili fudbaleri Crvene zvezde, bio je tehnički ispravan pre i u vreme nastanka tog incidenta kod Autokomande, saopštilo je Saobraćajno preduzeće "Lasta" i najavilo podnošenje krivične prijave zbog uništavanja imovine.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

U autobusu OPEN TOP, koji je iznajmio FK Crvena zvezda, bile su ispravne instalacije, kao i dovodna i odvodna creva, a fluidi na propisanom nivou, utvrđeno je na vanrednoj sednici Izvršnog odbora tog preduzeća, navodi se u saopštenju.

Veštačenjem je utvrđeno da je požar izbio ispod prednjeg dela autobusa usled pirotehničkih sredstava sa otvorenim plamenom, a ne kao posledica tehničke neispravnosti vozila.

Kako se navodi, bile su ispoštovane i sve prateće procedure oko najma autobusa.

Izvršni odbor "Laste" odlučio je da se podnese krivična prijava protiv NN lica koje je uzrokovalo uništavanje Lastine imovine u nadi da će odgovorni za paljenje autobusa biti privedeni pravdi, ističe se u saopštenju.

Vanrednoj sednici Izvršnog odbora SP "Lasta" prisustvovali su generalni direktor Toni Gajić, izvršni direktori Ivana Pavić i Branislav Stanković, direktor saobraćaja Nenad Ivanović i tehnički direktor Goran Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading