Škuletić i Nikolić artiljerija crno-belih za narednu sezonu: JEDNI PREGOVORI ZAVRŠENI, DRUGI U TOKU!

Autor:

Sport

18.05.2018

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan nije imao preterano raspoložene strelce u ovoj sezoni, pošto su i Leandre Tavamba i Ognjen Ožegović nastupali u promenljivoj formi u crno-belom dresu. Uprava Partizana već je namerila koja dvojica igrača će predvoditi ofanzivnu liniju "parnog valjka" od naredne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Škuletić je bio vrlo efikasan u prvom mandatu u crno-belom

Prvi je u pitanju povratnik Petar Škuletić, koji je ispao sa Genčlerbirligijem ove sezone u drugu ligu, a trenutni ugovor mu ističe za godinu dana, pa se očekuje da igrač koji je ponikao u crno-belom postane slobodan ovog leta.

On je i prošlog leta figurirao kao glavni kandidat da zameni Uroša Đurđevića u klubu iz Humske, ali se na kraju odlučio za unosniju ponudu iz Turske. 

Druga olakšavajuća okolnost je dobar odnos uprave Partizana sa menadžerom igrača Radojicom Božovićem, koji je prošlog leta doveo štopera Milana Mitrovića u klub, a najzaslužniji je i za produžetak saradnje sa golmanom Vladimirom Stojkovićem. Škuletić je u prvom mandatu u crno-belom na 40 odigranih utakmica upisao 28 golova i 13 asistencija, pa nema sumnje da bi i drugi put mogao da ponovi sličan učinak.

Drugi špic, koji je već jednom nogom u Partizanu, jeste fudbaler subotičkog Spartaka Nemanja Nikolić.

Nikolić je dugo bio i želja Crvene zvezde, ali su crno-beli požurili da se dogovore sa igračem pre večitog rivala, pa tako sada imaju da završe samo formalnosti.

Jedino se trenutno postavlja pitanje obeštećenja klubu, pošto Spartak traži 300.000 evra, dok crno-beli nude nešto manji iznos, mada je teško očekivati da zbog toga pregovori propadnu u završnoj fazi.

Nikolić u sredu veče nije igrao protiv verovatno budućeg kluba. Prema rečima trenera Vladimira Gaćinovića „kubiri sa povredom već mesec dana“, mada ga to nije sprečilo da minulog vikenda postigna dva gola sa penala u trijumfu na Radničkim.

Trenutni špic Partizana Leandre Tavamba sigurno će napustiti klub na leto, a za očekivati je i da Ognjen Ožegović ode iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading