Partizane, ovo sebi nisi smeo da dopustiš!

Autor:

Sport

17.05.2018

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak legendarnog trenera mlađih kategorija Partizana Dušana Trbojevića šokirala je sve u klubu. Crno-beli pred duel Super lige protiv Spartaka nisu iskazali poštovanje čoveku koji je učinio toliko toga dobrog za klub u prethodnim decenijama.

RepublikaFoto: Starsport
Samo se deo navijača setio da ukaže počast velikom treneru

Trbojević je možda i glavni čovek u stvaranju jake omladinske škole Partizana, koja važi za drugu u Evropi iza Ajaksove. Popularni čika Trba bio je mentor i trener brojnim mladim talentima, od kojih su mnogi napravili izuzetno uspešne fudbalske karijere.

Kako je Partizan na zvaničnom klupskom sajtu danas objavio vest o smrti Dušana Trbojevića očekivalo se da će pre početka utakmice sa Spartakom biti održan i minut ćutanja za čoveka koji je mnogo dao klubu.

Ipak, to se nije desilo, a direktor Super lige Vladimir Bulatović kaže da niko iz organizacije nije ni dobio zahtev iz Humske da se pred meč ukaže počast Trbojeviću.

- Možda se ljudi nisu setili, sve se brzo izdešavalo. Mi zahtev nismo dobili, a da jesmo, ne bi bio nikakav problem, naravno da bismo ga odobrili - rekao je direktor takmičenja Vladimir Bulatović za "Informer".

Samo je grupa navijača Partizana sa istočne tribine setila da oda poštu legendarnom treneru, pa su istakli transparent: "Čika Trbo, neka vam je večna slava!". Njima svaka čast, a uprava crno-belih zbog ovog propusta treba da stavi prst na čelo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading