Krstajićeve slatke golmanske muke: RAJKOVIĆ BLISTA U MAKABIJU, "SKINUO" JOŠ JEDAN PENAL!

Autor:

Sport

17.05.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić može da bude i više nego zadovoljan formom srpskih čuvara mreže pred odlazak na Mundijal u Rusiju.

Rajković će se boriti za mesto prvog čuvara mreže u Srbiji

Tako Predrag Rajković iz Makabija doživljava možda i najbolje trenutke karijere u Tel Avivu, pošto je ove sezone na čak 32 meča sačuvao svoju mrežu netaknutom. 

Imajući u vidu da dosadašnji broj 1 Vladimir Stojković nije bio na terenu u poslednje vreme zbog povrede, postavlja se pitanje da li će čuvar mreže Partizana biti i dalje neprikosnoven na golu. 

Pored Rajkovića i Marko Dmitrović iz Eibara ima iza sebe odličnu sezonu u španskoj Primeri, a i golman Arhusa Jovanović se svojim odbranama preporučio Krstajiću za mesto u avionu za Rusiju.

Ipak, Rajković je u poslednjem prvenstvenom susretu Makabija protiv Beitara još jednom pokazao da možda i zaslužuje veći klub i ligu od izraelske.

On je odbranio penal u pobedi njegove ekipe od 3:1, a evo i kako je to izgledalo:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading