(FOTO) Ovako će izgledati novi dresovi Partizana: "NAJK" PRAVIO NOVU KOMBINACIJU ZA CRNO-BELE!

Autor:

Sport

16.05.2018

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tehnički sponzor FK Partizan, kompanija "Najk", sprema nove dresove za crno-bele, a dizajn je već procureo na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana uskoro dobijaju nove dresove

Klub iz Humske, naravno, može da zadrži i postojeći dizajn iz sezone 2015/2016, ali teško da će se nešto tako dogoditi, jer po pravilu početak sezone donosi promociju nove opreme.

"Najk" se za sada odlučio za običnu crno-belu kombinaciju celom dužinom dresova, a novi izgled je objavljen bez sponzora na grudima i brojeva na leđima.

Međutim, to je jedina opcija koju crno-beli i mogu da odaberu, pošto je ona rezervisana za one timove sa manjim ugovorima, dok neke zahtevnije kombinacije mogu da dobiju VIP klijenti.

Čini se da bi novi dres mogao da prođe dobro među "grobarima" koji su i ranije govorili kako im nedostaje retro stil opreme. Čini se da je ovo rešenje baš nekako po ukusu većine...

Foto: www.footyheadlines.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading