Kedira ide iz Juventusa?

Autor: Tanjug

Sport

16.05.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Sami Kedira pokazao je interesovanje da na leto pređe u Liverpul, a kao moguću zamenu čelnici novog-starog šampiona Italije vide u Mateu Kovačića iz Real Madrida, piše Korijere delo Sport.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kedira napušta Juventus?

Kedira, koji u karijeri ima titule šampiona Nemačke (Štutgart), Španije (Real Madrid) i Italije (Juventus), želi da šampionsku kolekciju upotpuni i peharom Premijer lige, a u Liverpulu vidi klub u kojem bi to mogao da ostvari.

- Oduvek me je privlačilo igranje u Premijer ligi. Nedostaje mi trofej iz ove lige i on bi kompletirao ono što želim u karijeri - izjavio je Kedira, a prenosi ovaj list.

Sa druge strane, Juventus bi u slučaju odlaska nemačkog reprezentativca pokušao da angažuje Matea Kovačića koji je ugovorom vezan za Real Madrid do leta 2021. godine, a dolazak u klub iz Torina za njega bi značio i povratak u Italiju budući da je prethodno bio član Intera.

Zanimljivo da predstojećeg leta upravo iz Liverpula u Juventus prelazi još jedan vezista - Emre Džan i to kao slobodan kada mu istekne ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading