(FOTO) Teška budalaština Ukrajinaca: DALI DETE DA SE IGRA SA PEHAROM LŠ!

Autor:

Sport

15.05.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Lige šampiona je na programu 26. maja u Kijevu, svi ljubitelji fudbala jedva čekaju da vide ko će podići "ušati pehar", a domaćin finala drži šampionski znamenje u Kijevu u krajnjim neuslovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ukrajinci se zezaju sa peharom LŠ

Čitav svet je ostao u čudu kada je video sliku na kojoj se jedno dete iz Ukrajine igra sa peharom, kao da je njena igračka!

Naime, petogodišnja Lisa, ćerka prvog čoveka FS Ukrajine Andreja Pavelka, se prvo slikala sa "ušatim" peharom i igrala sa njim kao da je obična igračka, a fotografije su završile na Instagramu. Pored toga pehar je završio i u crkvi, pa je UEFA morala da reaguje.

- Kontaktirali smo Fudbalski savez Ukrajine i još jednom im naglasili stroge propise kada se radi o peharu Lige šampiona - poručili su iz UEFA.

Navijači Reala i Liverpula su bili besni zato što se domaćin ovako odnosi prema legendarnom peharu, a glasovi kritike stižu i od fanova raznih drugih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading