(VIDEO) Ovako se voli reprezentacija BRAZILAC ŽESTOKO PROSLAVIO POZIV U A TIM!

Autor:

Sport

15.05.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi brazilski fudbaler Fagner proslavio je u krugu porodice u poziv u A tim za Rusiju! Njihova proslava bila je ravna potencijalnom osvajanju Mundijala popularnog "selesaoa".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fagner se silno obradovao pozivu Titea

Fagner je dobio poziv u nacionalni tim ispred iskusnog Danija Alveša, koji je izostavljen zbog povrede. Iako ovo nije zvaničan spisak i podložan je promenama, Fagner je bio van sebe od radosti zbog poziva.

On je čitanje spiska pratio iz svog doma sa porodicom. Tite je pročitao na kraju i njegovo ime, a Fagner i ostali su počeli da skaču i raduju se. 

U zemlji od 200 miliona ljudi i nebrojeno mnogo fudbalera, biti među 23 imena u nacionalnom timu, svakako jeste velika čast, a Fagner je toga definitivno bio svestan. 

On je nosio u prošlosti dres "karioka" već četiri puta, a u karijeri je nastupao za  Vitoriju, PSV, Vasko de Gamu i Volfsburg, a sada nosi dres Korintijasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading