(FOTO) Inijesta je ovo zaslužio: BARSA OSMISLILA SPECIJALAN DRES ZA OPROŠTAJ KAPITENA!

Autor:

Sport

15.05.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnji fudbaler Barselone i jedna od ikona ovog kluba Andres Inijesta za vikend se oprašta od dresa "Blaugrane", a u klubu su se dosetili genijalne ideje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Inijesta se oprašta od kluba u kojem je proveo čitav život

Nakon 16 godina u prvom timu i 437 utakmica u kojima je postigao 35 golova, došlo je vreme za rastanak od katalonskog kluba. Na Nou Kampu se očekuje spektakl, a uprava Barselone je u prodaju pustila dresove sa Inijestinim imenom i brojem osam, koji je okrenut vodoravno i predstavlja znak za beskonačnost.

Navijači su već razgrabili ove dresove, novi kontigenti se puštaju u prodaju, a čitava Primera već nedeljama je u znaku Inijeste, pošto se igrači i treneri svih klubova opraštaju od sjajnog igrača, koji se na leto seli u Kinu.

Inijesta je sa Barsom osvojio devet titula prvaka države, šest nacionalnih Kupova kao i četiri titule prvaka Evrope, dok je sa reprezentacijom Španije objedinio titule prvaka starog kontinenta (2008) i šampiona sveta (2010).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading