(VIDEO) ŠAMPIONSKO SLAVLJE: "Delije" iz Novog Sada ugostile fudbalere i proslavile slavu!

Autor:

Sport

13.05.2018

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep uvod pred duel prvenstva protiv Vojvodine u Novom Sadu imali su igrači Crvene zvezde. Njih nekoliko su bili gosti navijačke grupe ovog kluba iz Novog Sada, a ujedno su i proslavili slavu Svetog Vasilija Ostroškog.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Igrači Zvezde u druženju sa fanovima iz Novog Sada

Delegacija, na čelu sa predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem činili su i član Upravnog odbora Miljko Ristić, kao i fudbaleri Vujadin Savić, Dušan Anđelković i Damir Kahriman.

Domaćini su obeležili slavu svoje navijačke grupe Svetog Vasilija Ostroškog. Više stotina prisutnih uživali su uz Zvezdine pesme u sjajnoj atmosferi i druženju. Zastave, navijačke majice, crveno-beli baloni upotpunili su ambijent. Do dugo u noć pričale su se priče o nezaboravnim trenucima i o momentima najveće sreće koju je Zvezda izazvala kod navijača.

Predstavnici kluba navijača osnovanog u Novom Sadu istakli su da je čitava priča započela u Veterniku i da im je posebno drago što su baš tu ugostili delegaciju našeg kluba. Oni će u budućnosti kao grupa organizovati akcije, zajedno odlaziti nanutakmice i podržavati Crvenu zvezdu.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović obratio se prisutnim navijačima.

- Pre svega čestitam vam klupsku slavu. Želim da je svake godine dočekujete u zdravlju i veselju i sa šampionskom titulom Crvene zvezde. Naš klub ima veliki broj pristalica u našoj zemlji, u regionu, a možemo se pohvaliti i u čitavoj vasioni. Zvezda je svojim rezultatima to i zasluzila, a uspehe beležimo zahvaljujući vama. Vi ste dodatna energija momcima koji se na terenu bore za crveno-bele boje. Svim članovima novosadske navijačke grupe želim da se radujete novim uspesima, kao i mnogo radosti i sreće jer sve ovo što naši fudbaleri postižu upravo jeste i radost i sreća - rekao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading