Krstajić poslao širi spisak: FIFA DOBILA 35 IMENA SRPSKIH FUDBALERA

Autor:

Sport

13.05.2018

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije poslao je u FIFA preliminarni spisak fudbalera na kome se nalazi 35 imena koja su u opticaju za predstojeće Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajić napravio širi spisak

Praksa je da se imena ne objavljuju u ovoj fazi, mada selektor Mladen Krstajić navodi da nema nikakvih iznenađenja.

- Ne, zaista nema... Imamo to što imamo i dodali smo neke mlade igrače koji bi u narednom periodu trebalo da se uključe u rad A tima. Oko 20. maja objavićemo spisak od 25 igrača koliko ćemo voditi na pripreme. Posle će biti najteže precrtati još dvojicu. To me boli. Ali kako Đorđević u košarci pozove 50 igrača? Priča sa njima, objasni im šta od koga očekuje i zašto je odlučio tako kako je odlučio. Mogu da zamislim kako je njemu - kazao je Krstajić za "Sportski žurnal".

Selektor je za "Žurnal" dodao i koja dva igrača su na spisku uprkos nezalečenim povredama.

- Bane (Ivanović) se oporavlja, a razgovarao sa i sa Matijom (Nastasićem). Očekujem da će i on biti fit za okupljanje - zaključio je mladi stručnjak. 

Naš tim na otvaranju Svetskog prvenstva igra protiv Kostarikanaca 17. juna. Ali pre toga nas čekaju još dva testa. Podsetimo, "Orlovi" će 4. juna u Gracu odmeriti snage sa Čileancima, a 9. juna će za protivnika imati Boliviju u Beču. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading