"MILIONERI" BESNI NA BARSINU ZVEZDU: Dembele pobegao iz Dortmunda, ni kopačke nije uzeo!

Autor:

Sport

13.05.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman Borusije iz Dortmunda Roman Vajdenfeler izjavio je da je Osman Dembele prošle godine na ružan način napustio "milionere".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dembele je bio zvezda letnjeg prelaznog roka

Dembele je 2016. stigao u Borusiju iz Rena za 15 miliona evra. On je u leto 2017. tražio da napusti Borusiju, a posle silnih peripetija i pregovora stigao je u Barselonu za 105 miliona evra. 

- Njegovo ponašanje izazvalo je haos u klubu. Pa nije ovo tenis, ovo je timski sport. Odlučio je da ode na potpuno pogrešan način - rekao je Vajdenfeler i dodao da je Dembele razbesneo saigrače, navijače, kao i čelnike kluba. 

Dembele je pre transfera napravio nekoliko incidenata i na taj način naterao Borusiju da ga proda. Danima nije dolazio na treninge, a onda je Borusija odlučila da ga proda Barseloni, koja ga je dovela kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

- Ne mogu da verujem da je otišao, a da nije uzeo ni kopačke iz svlačionice! Dobio je šansu da se pokaže, a onda je na najgori način, bez gospodskih manira, napustio Dortmund - rekao je golman Borusije.

Dembele je za Barselonu odigrao 20 utakmica i postigao četiri gola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading