Da li treba slediti njihov primer? FINALE KUPA GRČKE SUDI ŠPANAC!

Autor:

Sport

12.05.2018

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Grčke doneo je odluku da će finalni susret Kupa između AEK-a i PAOK-a suditi španski sudija David Borbalan, pišu grčki mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemile scene prilikom poslednjeg meča dva kluba

Poslednji susret ova dva kluba koji je odigran pre dva meseca privukao je veliku pažnju evropske, ali i svetske javnosti, a podsećamo, predsednik PAOK-a Ivan Savidis u pomenutom meču ušao je na teren nakon što je bio nezadovoljan pojedinim sudijskim odlukama.

Na terenu je nastao pravi haos, slike u kojima predsednik PAOK-a s pištoljem hoda kroz teren obišle su svet, a sve je kulminiralo odlukom Fudbalskog saveza Grčke da se kompletno prvenstvo prekine i da se PAOK-u oduzmu tri boda.

Upravo zbog toga, ekipa iz Soluna izgubila je titulu prvaka od AEK-a, a trenutno dva najbolja grčka kluba snage će odmeriti i u finalu Kupa Grčke. Čelnici saveza doneli su odluku da je ovo susret visokog rizika, a pored toga, odlučeno je da će pravdu na ovom meču deliti španski sudija David Borbalan.

Finale Kupa Grčke igra se u Atini, a početak meča zakazan je za 19:30 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading