Stojković odlazi iz Partizana?

Autor: Telegraf

Sport

12.05.2018

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana Vladimir Stojković zimus je potpisao novi ugovor koji je garantovao njegov ostanak do kraja karijere u Humskoj, uz jedno malo "ali"...

RepublikaFoto: Starsport
Stojković je prošle godine bio najbolji igrač u Srbiji

Naš reprezentativni golman odlično je branio ove sezone u Partizanu i tako privukao pažnju brojnih klubova, pre svega iz Turske, koji bi želeli da ga dovedu.

Prema navodima “Telegrafa” Stojković je pri produžetku saradnje postigao usmeni dogovor sa čelnicima kluba da može da napusti Partizan u slučaju primamljive ponude iz inostranstva.

Sada je njegov ostanak i naredne sezone u Humskoj doveden u pitanje, a ukoliko bi imao dobre partije sa reprezentacijom u Rusiji, cena bi mu još više skočila.

Sjajni čuvar mreže propustio je drugu utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog pa je za navijače najvažnije da se u potpunosti opravi za duel sa ekipom Mladosti u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading