Roben i Rafinja ostaju Bajernu

Autor: Tanjug

Sport

11.05.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna iz Minhena Arjan Roben i Rafinja dogovorili su produženje ugovora do kraja naredne sezone, a u narednih nekoliko dana očekuje se ozvaničenje, piše na sajtu šampiona Nemačke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafinja i Roben

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić izjavio je da je oduševljen što će iskusan dvojac i naredne sezone da nosi dres bavarskog kluba i veruje da će imati veliku ulogu u ostvarenju budućih planova.



- Oduševljen sam što mogu da saopštim da smo postigli dogovor o produžetku saradnje sa dvojicom visoko cenjenih igrača. Nadam se da će igrati važnu ulogu i naredne sezone u našem klubu - izjavio je Salihamidžić za klupski sajt.



Podsetimo, Roben je u Bajern stigao iz Real Madrida 2009. godine i osvojio sedam titula prvaka Nemačke, a odlučujućim golom protiv Borusije Dormund u finalu Lige šampiona doneo je minhenskom klubu dugo očekivan trofej u ovom takmičenju.



Rafinja je u Bajernu od 2011. kada je stigao iz Đenove i ima jednu titulu manje u Bundesligi od Robena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading