Bunjevčević stavio tačku na glasine: BANE IDE NA MUNDIJAL, MATIJA NE!

Autor: 02 TV

Sport

11.05.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor fudbalske reprezentacije Srbije Goran Bunjevčević izjavio je u razgovoru za TV 02 da selektor Mladen Krstajić, uprkos drugačijim najavama prethodnih dana, neće moći da računa na Matiju Nastasića u Rusiji, dok će Branislav Ivanović sigurno biti spreman za Mundijal.

RepublikaFoto: Starsport
Bunjevčević: Ivanovićeva povreda će biti brzo sanirana

Iz Šalkea se pojavila informacija da oporavak Nastasića teče brže nego što se očekivalo, ali da to neće biti dovoljno brzo za nastup u Rusiji.

- Što se tiče Nastasića, on nažalost neće biti u prilici da pomogne reprezentaciji. Doživeo je težu povredu. Takve stvari nas i najviše muče i brinu, šta će se dešavati pred samo SP. Vrlo je važno da naši igrači "prežive" taj period do završetka njihovih prvenstava i pripremni period, jer u slučaju povreda dolazimo u situaciju da moramo da tražimo alternative i zamene - rekao je Bunjevčević za O2.

Zdravstveni bilten Branislava Ivanovića je, sa druge strane, daleko bolji. Bunjevčević kaže da su ljudi iz saveza pričali nekoliko puta sa Banetom u vezi sa davanjem kapitenske trake Aleksandru Kolarovu.

- Bane je doživeo malu povredu u Rusiji, ali na svu sreću biće brzo sanirana. Imali smo razgovor s njim, selektor i ja. Lepo smo razgovarali. Nisu to lake priče. Međutim, Bane je posle tog razgovara na najbolji mogući način opravdao poverenje svojim ponašanjem, protiv Nigerije pokazao da se vraća na svoje stare igre. Neće s njim biti nikakvih problema u vezi sa statusom u reprezentaciji - poručio je Goran Bunjevčević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading