NEĆU U PENZIJU, RANO JE ZA FOTELJU!

Autor:

Sport

11.05.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svake godine ista priča. Saša Ilić (40) najavljuje poslednju sezonu, ali sam sebe na terenu demantuje! Legendarni kapiten Partizana spasao je sezonu crno-belih golom u poslednjem minutu revanša polufinala Kupa protiv Čukaričkog za trijumf od 2:0 i plasman u finale. Klub iz Humske će se zahvaljujući Saletu 23. maja u Surdulici protiv Mladosti iz Lučana boriti za trofej u najmasovnijem takmičenju.

RepublikaFoto: Starsport
Trenutak odluke: Saša Ilić

Vojnik Partizana u razgovoru za Srpski telegraf poručio je da mu je rano za penziju i da je blizu odluke da bar za još jednu sezonu odloži prelazak u klupsku fotelju.

SPOREDNA ULOGA

- Verovatno ću da igram, odlučiću sa familijom. Meni deluje da mi je rano još da idem gore (u ložu). Iz godine u godinu sam mislio da će moja uloga biti totalno sporedna. Da budem neka vrsta spone između igrača i uprave. Međutim, izdešavalo se da sam odigrao mnogo utakmica. Da mislim da ne mogu ili da nekome smetam, ne bih ni razmišljao da nastavim - rekao je Ilić.

On je dodao da ima podršku porodice i da supruga Tijana, sin Nikša i ćerka Neva žele da nastavi fudbalsku karijeru.

- Klinci bi da igram dokle god mogu da stojim na nogama. Oni nemaju taj osećaj koliko imam godina i srećni su kad gledaju utakmice. Sa suprugom ću morati da razgovaram jer sve važne odluke donosimo zajedno, ali i ona voli kad sam na terenu.

Ilićev pogodak približio je Partizan trofeju Kupa, koji bi donekle nadoknadio gubitak titule.

- Znam da je svim navijačima najvažnija titula, ali nismo uspeli ove godine. Drago mi je što je klub u situaciji da uzme trofej jer znam koliko ljudi u klubu rade i koliko se momci na terenu trude. Kad igraš u Partizanu, makar jedan trofej mora da se osvoji inače je sezona neuspešna - kazao je Ilić.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić sa porodicom

NI REČ O NASLEDNIKU

O potencijalnim naslednicima u prvom timu ili u Teleoptiku legendarni kapiten nije želeo da govori.

- O tome više ne pričam. Ranije sam pričao o nekim momcima za koje mislim da bi mogli da me naslede, ali se nije ispostavilo kao tačno. Ne bih da nekom stavljam to breme. U Partizanu je uvek bilo i uvek će biti kvalitetnih igrača - istakao je Ilić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading