ITALIJANI STALI UZ FRANCUZE: Novi klub prati Marka Jankovića!

Autor:

Sport

10.05.2018

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Partizana Marko Janković napustiće Humsku ovog leta. Nakon što je zimus crnogorski vezista odbio ponudu Amijena, sada su novi klubovi počeli da se raspituju za usluge igrača crno-belih.

RepublikaFoto: instagram.com/marko10j
Janković menja sredinu na leto

Nakon što je izašla vest da Monpelje želi da dovede na leto Jankovića, italijanski "Medijaset" javlja da se i Fiorentina uključila u pregovore za dovođenje brzonogog krila crno-belih.

Ovo bi moglo da znači kako bi "Viola" imala prednost u pregovorima, ako se ima u vidu da dva kluba već duži niz godina imaju dobru saradnju prilikom transfera igrača.

Ovo je između ostalog dovelo i do prelazaka Nikole Milenkovića, Dušana Vlahovića, Stevana Jovetića, Adema Ljajića, Matije Nastasića, Nikole Gulana na stadion "Artemio Franki".

Dobra stvar za Partizan jeste da je Janković ugovorom vezan do juna 2021. godine, što znači da bi svaki potencijalni kupac morao da izdvoji malo više novca kako bi se dokopao usluga crnogorskog reprezentativca.  Još uvek nije poznato na koju stranu će Janković, a sve zavisi i od ponuda iz Francuske ovog leta... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading