(VIDEO) Sve u čast legende: SAŠA ILIĆ UJEDINIO ZARAĆENE "GROBARE"!

Autor:

Sport

10.05.2018

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeo je Partizan da nadoknadi minus od dva gola iz prvog meča polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog i obezbedi prolazak u finale našeg najmasovnijeg takmičenja. Junak ovog trijumfa crno-belih bio je legendarni kapiten crno-belih Saša Ilića.

RepublikaFoto: Starsport
Ilić u zagrljaju sa Delibašićem i Kosovićem

Nakon poraza od 4:2 na Banovom brdu i 0:0 na poluvremenu revanšu, situacija je delovala kao da će crno-beli morati da se oproste od još jednog trofeja ove sezone.

Ipak, prvo je Antonov u 66. minutu uneo neizvesnost u ovu utakmicu svojim golom, da bi zatim Saša Ilić na asistenciju Đorđa Jovanovića uspeo da u 90. minutu donese toliko željeni drugi gol za veliku radost na terenu i tribinama.

Usledilo je slavlje "grobara" nakon gola za prolazak u finale, a kapiten Saša Ilić je uspeo da barem na nekoliko minuta ujedini zaraćene frakcije pristalice crno-belih sa juga i istoka, pošto su svi zajedno počeli da pevaju: "Ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan!"

Ako je neko zaslužio priznanje svih fanova Partizana to je sigurno Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading