Milovanović blista od sreće: Osvajamo Kup Srbije!

Autor:

Sport

09.05.2018

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović izjavio je da njegov tim može da osvoji Kup Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Milovanović ide na trofej

Mladost je do istorijskog plasmana u finale Kupa Srbije, pošto je u revanš meču polufinala pobedila Mačvu 4:0.

- Ovo je najveći uspeh ove generacije, pomeramo granice. Prošle godine igrali smo kvalifikacije za Ligu Evropa, a sada smo u finalu Kupa Srbije, što je još veći uspeh. Prvo smo teoretski obezbedili plasman u Super ligi, a posle toga smo sve posvetili ovoj utakmici, kako odmore, tako i treninge. Odigrali smo dobru utakmicu, s dosta trke, kretanja bez lopte i na kraju smo dolazili do lepih golova. Mislim da je publika imala šta da vidi - rekao je trener Mladosti.

Milovanović je rekao da ne želi da prognozira ko će biti pobednik drugog polufinalnog duela između Partizana i Čukaričkog.

- Loš sam prognozer, tako da ne mogu o tome da pričam. Mi se nećemo predavati, imamo još jedan korak. Ko god da je protivnik, želim da u Surdulici bude dobra utakmica. Fudbalski je da se nadamo, a ko god da bude, biće težak protivnik. Čukarički je jak na svoj način, a Partizan na svoj - zaključio je Milovanović.

Trener Mačve Dragan Aničić ocenio je da je bolja ekipa izborila plasman u finale Kupa Srbije.

- Pobedila je danas bolja ekipa, svežija... Oni su odmarali igrače, nisu igrali zadnja dva kola, a mi smo imali naporne i teške mečeve, iscrpeli smo se i danas se videlo da nismo imali svežine, a i falilo je par igrača. Ne želim alibi, ne želim da umanjujem njihov učinak, jer su pokazali da su bolja ekipa - rekao je Aničić i dodao da je srećan što je ekipa "izjednačila" klupski rekord iz prošlog veka kada je igrano polufinale Kupa Jugoslavije.

Finale Kupa Srbije biće odigrano 23. maja u Surdulici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading