Dres reprezentacije postao pravi luksuz: FSS OBJAVIO CENE ZA OPREMU "ORLOVA"!

Autor:

Sport

08.05.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije objavio je cene dresova i šorceva naše nacionalne selekcije u kojima ćemo nastupati u Rusiji. Čini se da će oprema "orlova" biti dostupna samo onima sa punijim novčanicima.

RepublikaFoto: fss.rs
Novi dres reprezentacije Srbije

FIFA je izbacila nedavno u internet prodaju dresove ukupno 19 reprezentacija koje će igrati u Rusiji ovog leta, ali među njima nema opreme naše selekcije.

Međutim, svi navijači koji žele da imaju u kolekciji nove Pumine dresove Srbije moraće pošteno da se otvore, pošto cene nisu nimalo naivne. Inače, cene koje su sada aktuelne su na popustu do početka Svetskog kupa u Rusiji.

Na domaću garnituru je sniženje još uvek aktivno, te komplet dres i šorts koštaju 13.000 dinara (oko 111 evra), za samo dres treba platiti 8.000 dinara (oko 66 evra). Nakon perioda sniženja, komplet će koštati 15.000 dinara, a samo dres 8.950 dinara (75 evra).

Ukoliko želite da se odlučite za rezervni, beli dres, jedno od mesta gde ga možete nabaviti jeste "Unisportstore" na kojem cena iznosi 10.150 dinara (85 evra).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading