IZDRŽI, SER!

Autor: Katarina Kostić

Sport

07.05.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson (76) bori se za život! U noći između petka i subote hitno je primljen u bolnicu, gde mu je izvršena operacija zbog izliva krvi na mozak, a ostrvski tabloid San piše da je ser i dalje u komi!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

EMOTIVNE PORUKE

Njegova porodica je posredstvom kluba zamolila javnost za diskreciju, ne želeći da iznosi nikakve detalje oko zdravstvenog stanja, ali je poznato da se fudbalski stručnjak nalazi na intenzivnoj nezi.

Podršku Škotu u borbi za život pružili su njegovi nekadašnji slavni učenici poput Kristijana Ronalda, Dejvida Bekama, Edvina van der Sara, Petera Šmajhela, Ruda van Nistelroja, Rija Ferdinanda, Dijega Forlana... Uz njega su i rivalski klubovi Liverpul i Mančester siti.

- Izdrži borbu, šefe! Šaljem molitve i ljubav njegovoj supruzi Keti i celoj porodici - napisao je Bekam ispod fotografije sa učiteljem koju je okačio na Instagram.

Čelnici Premijer lige su takođe izdali saopštenje u kom su napisali da nema sportskog radnika u Engleskoj koji se ne moli za život Fergija.

 

My thoughts and prayers are with you, my dear friend. Be strong, Boss!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on May 5, 2018 at 3:04pm PDT

NEDAVNO BIO NA UTAKMICI

Podsetimo, Aleks se poslednji put u javnosti pojavio prošlog vikenda na utakmici između Mančester junajteda i Arsenala. Tada je u ime domaćina dodelio nagradu menadžeru gostujuće ekipe Arsenu Vengeru povodom odlaska sa klupe londonskog kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading