JOVANOVIĆ: Pokazao sam kako stoje stvari

Autor:

Sport

06.05.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Partizana Đorđe Jovanović je sa dva gola spasao crno-bele bruke na utakmici protiv Napretka. Kruševljani su u Humskoj vodili 2:0, ali je 19-godišnji Jovanović, koji je prvi put u karijeri bio starter u crno-belom dresu, postigao dva gola za tri minuta i tako donekle sačuvao obraz "parnog valjka".

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Đorđe Jovanović

Asistent kod oba pogotka bio je kapiten Saša Ilić, koji je od Jovanovića stariji 21 godinu.

- Gurnuo mi je (Saša Ilić) dve vrhunske lopte, dao sam dva gola i izuzetno mi je drago zbog toga, posebno zato što su u prethodnih mesec-dva mnogi isticali kako možda nisam igrač za Partizan i kako možda nemam taj kvalitet. Sada sam pokazao svima kako stoje stvari. Naravno, fudbal ide dalje, već sutra se sve zaboravlja - rekao je Jovanović, prenosi Mondo. momak iz Leposavića, sa Kosova i Metohije.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanoviicdjordje
Đorđe Jovanović

Momak iz Leposavića, sa Kosova i Metohije je pre subotnjeg meča zabeležio 22 nastupa za prvi tim, sve kao rezerva. Po jednom je bio strelac u prvenstvenim mečevima protiv Rada (2:4) i Mačve (1:3) u gostima, prošle jeseni.

- Nismo uspeli da damo treći gol, iako smo silno želeli. Verovatno smo se malo ispraznili posle izjednačenja, jer smo dugo jurili prednost Napretka. Da nije bilo onakvo prvo poluvreme, sigurno bismo pobedili. Ali, nismo na pravi način ušli u utakmicu i Napredak nas je kaznio iz kontri, sa dva gola iz dva šuta - istakao je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading