Budućnost smenila Vermezovića

Autor:

Sport

06.05.2018

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Vermezović ipak neće završiti sezonu u Budućnosti, iako je tako bilo najavljeno iz kluba pre utakmice sa Rudarom iz Pljevalja. Posle novog nerešenog rezultata, čelnici kluba su odlučili da raskinu saradnju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Vermezović

Ova odluka je, kako saznajemo, saopštena Vermezoviću kasno sinoć posle povratka iz Pljevalja.

Vermezović je po dolasku u Budućnost najavio da je došao da napravi nešto veliko, da Budućnost postane brend u Crnoj Gori, regionu i Evropi. Naglasio je da je svaka sezona bez trofeja za klub izgubljena sezona, najavio je pohod na osvajanje Kupa, a verovao je da Budućnost može da ugrozi Sutjesku u borbi za titulu.

Ništa se od toga nije dogodilo. Budućnost četiri kola pre kraja nije sigurna na drugom mestu jer ima samo dva boda više u odnosu na Mladost. Eliminisana je od pomenute Mladosti u polufinalu Kupa.

U drugom delu sezone nije ostvarila ni jednu pobedu na svom terenu.

Fudbaleri su dobili dva slobodna dana, a do tada će se naći privremeno rešenje do kraja sezone, verovatno neko od trenera iz kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading