Uskoro ćemo sve znati: OVI TIMOVI SU OBEZBEDILI LIGU ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

05.05.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisak učesnika za Ligu šampiona naredne sezone polako se popunjava...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Poznat već sada veliki broj učesnika LŠ

Na sve dosadašnje poznate timove dobili smo još dve ekipe koje će dogodine igrati Ligu šampiona, a u pitanju su nemački Šalke i španska Valensija.

U Nemačkoj to je šampion Bajern, u Španiji su to šampion Barselona, Atletiko Madrid i Real Madrid, u Italiji su Juventus i Napoli obezbedili plasman, dok su u Ligi šampiona još Mančester siti i Lokomotiva Moskva.

Ubrzo ćemo saznati imena još dva kluba iz Italije, a veoma su blizu plasmana rimski klubovi Roma i Lacio, Liverpul iz Engleske je takođe nadomak zvezdica Lige šampiona, dok u Bundesligi imamo još dva upražnjena mesta.

Pored njih, u LŠ naredne sezone očekujemo drugoplasiranu ekipu iz Rusije (trenutno Spartak), drugoplasiranu ekipu Francuske (trenutno Lion), šampiona Portugala (Porto je trenutno prvi), šampiona Ukrajine (najverovatnije Šahtjor), šampiona Belgije (najverovatnije Briž) i šampiona Turske (verovatno Galatasaraj).

Podsetimo, srpski prvak Crvena zvezda moraće da prođe četiri kruga kvalifikacija ukoliko želi da se domogne ovog društva i svojim navijačima podari prvu grupnu fazu Lige šampiona u istoriji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading