(VIDEO) Lokomotiva novi šampion Rusije!

Autor:

Sport

05.05.2018

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lokomotive iz Moskve novi su prvaci Rusije. Oni su u 29. kolu savladali Zenit na svom terenu 1:0 i tako stekli nedostižnih sedam bodova prednosti na tabeli u odnosu na Spartak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lokomotiva treći put u istoriji podigli trofej prvaka Rusije

Strelac jedinog gola na "RZD areni" u Moskvi bio je Portugalac Eder u 88. minutu, koji je još jednom bio čovek odluke za svoju ekipu u odlučujućem momentu. On je tako na neki način ponovio magiju sa finala Evropskog prvenstva pre dve godine kada je Portugalcima doneo titulu golom u finalu protiv Francuske.

Eder je u finalu EURA u igru ušao u 79. minutu, a u istom minutu ga je u subotu poslao na teren i trener Lokomotive Juri Sjomin. 

Portugalac je zamenio Antona Mirančuka, devet minuta kasnije je bio na pravom mestu i na asistenciju Vladislava Ignjatijeva sa nekoliko metara bez problema savladao golmana Zenita Jurija Lodigina. 

Ivanovića zbog povrede nije bilo u ekipi Zenita, dok je Nemanja Pejčinović u 48. minutu ušao na teren umesto povređenog Vedrana Ćorluke.

Lokomotiva je treći put postala šampion ruske Premijer lige, pošto je najbolja bila i 2002. i 2004. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading