Milojević produžio neizvesnost: NISMO JOŠ RAZGOVARALI, NEĆU DOVODITI ZVEZDU U ŠKRIPAC S VREMENOM!

Autor:

Sport

04.05.2018

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Crvene zvezde označila je ostanak Vladana Milojevića na klupi tima kao najvažniji zadatak pred narednu sezonu, ali do dogovora dve strane nije došlo, uprkos drugačijim najavama u toku prethodnih dana.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojevićev status i dalje u magli

- Svestan sam da je to tema koja privlači pažnju. Nismo još razgovarali, a razgovaraćemo vrlo brzo. Ja sam jako studiozan, ima mnogo stvari koje želim da znam. Neću nigde da ostanem da bih ostajao. Moje zvezdaštvo nikada nije dolazilo u pitanje, to ne treba da se stavlja ni na kakvu proveru, bez obzira da li ostao ili otišao - rekao je Milojević.

Šef struke u Zvezdi je rekao da ne želi da se razmeće izjava, ali da je sigurno da neće previše otezati sa vremenom u pregovorima.

- Nisam tip koji voli populizam i koji voli da priča velike stvari. Ove godine je cilj bila zacrtana za osvajanje tiutle. Ja sam deo sve od sebe da dođemo do titule. Ima nekih koji misle ako više galame da su više u pravu, ja se ne vodim toom logikom.

Što se tiče ostalog, ja sam profesionalac, imam porodicu. Sešćemo i donećemo najbolju odluku. Jedno su želje, drugo je realnost. Odrasli smo ljudi, sešćemo, razgovaraćemo. Sigurno neću moju Crvenu zvezdu dovoditi u 'cajtnot' - rekao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading