Milojević ne mrda iz Zvezde!

Autor:

Sport

04.05.2018

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević ostaće na klupi Crvene zvezde i naredne sezone, prenosi "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojević na istom mestu i dogodine

Iako vest još uvek nije potvrđena iz samog kluba, pregovori dve strane su u poodmakloj fazi, pa je gotovo izvesno da će Milojević predvoditi crveno-bele i naredne sezone, javlja "Žurnal".

Očekuje se da Milojević potpiše dvogodišnji ugovor i da po sezoni prima između 400.000 i 480.000 evra. Sada je radio za manji novac, ali su odlični rezultati naveli upravu na logičan korak da povećaju primanja treneru kako ne bi rizikovali.

Milojević je ove sezone napravio veliki uspeh sa timom iz Ljutice Bogdana, pa i pored obostrane želje za produžetkom saradnje, stvari nisu delovale jasno do nedavno. Trener Zvezde je imao nekoliko primamljivih ponuda iz inostranstva, ali su u sadašnjem klubu rešili da mu ponude novi, poboljšani ugovor zbog odličnog posla u ovoj sezoni.

Od uprave je Milojević dobio uveravanja da će biti sredstava da se tim pojača po njegovoj viziji, naravno u skladu sa finansijskim mogućnostima kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading