ŽARE I PALE U LONDONU: Srpski tandem iz Fulama ponovo u konkurenciji za nagrade!

Autor:

Sport

03.05.2018

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi mesec zaredom srpski trener Slaviša Jokanović i napadač Aleksandar Mitrović nominovani su za nagrade meseca aprila u engleskoj drugoj ligi, Čempionšipu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokanović ne zna za poraz već 23 utakmice

Fulam igra sjajno, u poslednjem kolu će se odlučivati da li će direktno proći u Premijer ligi, ili će morati u doigravanje, a nema sumnje da dobri rezultati kluba sa "Krejven kotidža" mogu da donesu nova priznanja našem treneru i napadaču.

Pored Mitrovića, u konkurenciji za igrača aprila su još Hari Vilson koji igra sjajno na pozajmici u Hal Sitiju iz Liverpula, zatim Luis Graban iz Aston Vile i defanzivac Danijel Ajala iz Midlzbroa. Međutim, popularni Mitro je najveći kandidat da drugi mesec za redom dobije priznanje za najboljeg igrača lige, pošto je na šest mečeva pet puta tresao mreže, što je više od njegovih konkurenata.

Jokanović ima takođe velike šanse da osvoji nagradu jer je Fulam pobedio na pet od šest mečeva u aprilu, a serija bez poraza traje već 23 utakmice što je polovina sezone. Jokanovićevi rivali su Nunjo Espirito Santo (Vulverhemtpon), Toni Pjulis (Midlzbro) i Najdžel Klaf (Barton).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading