MOGAO BI DA PRODA JUGA KAO FERARI: Nije ni debitovao za reprezentaciju, MAMIĆ GA UTRAPIO ŠTUTGARTU ZA OSAM MILIONA!

Autor:

Sport

03.05.2018

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić jedan je od najuspešnijih funkcionera u svetu fudbala, barem što se prodaje svojih fudbalera tiče, toliko da bi čak veliki broj menadžera mogao da počne da prepisuje njegov rad.

RepublikaFoto: instagram.com/zdravko__mamic
Mamić je majstor svog posla

Mamić se opet probio do naslovnih strana hrvatskih medija novom neverovatnom prodajom. Kontroverzni predsednik Dinama je prodao Bornu Sosa za 8 miliona evra bundesligašu Štutgartu, a sve ovo deluje nestvarno ako se zna da je pomenuti igrač van reprezentacije Hrvatske, te da još uvek nije ni debitovao za "kockaste".

Sosa jeste član mlađih kategorija reprezentacije Hrvatske, ali nije u planovima za nastup na Mundijalu u Rusiji i verovatno neće u skorije vreme biti na spisku reprezentativaca.

Mladi levi bek je za "modre" zabeležio 40 nastupa, a na početku sezone je bio tek treći izbor na svojoj poziciji. Ipak, uspeo je da se izbori za mesto u prvom timu, što će mu doneti transfer u Bundesligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading