BJEKOVIĆ: Imam visoko mišljenje o Vučeliću, samo smeta način na koji je postao predsednik Partizana

Autor:

Sport

01.05.2018

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Bjeković će u narednom periodu biti velika podrška i selektoru Krstajiću, ali i sportskom direktoru reprezentacije Goranu Bunjevčeviću, pogotovo uoči predstojećeg Mundijala u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Bjeković

Dolazak na mesto potpredsednika FSS doživeo je kao veliku čast, možda i krunu karijere, ali teško je ne osvrnuti se i na njegovu ulogu u Partizanu i borbu za mesto predsednika kluba iz Humske koju je izgubio u trci sa Miloradom Vučelićem, ali posle velike prašine koja se pritom podigla u javnosti.

Imajući sve to u vidu,  Bjeković je u intervjuu za ''Informer'' pomalo iznenadio izjavom o aktuelnom predsedniku Partizana, ističući da o Vučeliću ima visoko mišljenje.

- Vučela i ja se znamo od sedamdesetih godina. Vučela kao Vučela je bio član UO, i to na moje insistiranje, kad je bio direktor RTS. On ima kapacitet i potreban je Partizanu. Ne bih ja imao ništa protiv toga da Milorad Vučelić bude predsednik Partizana, ali samo na normalan način, a ne na način na koji je došao. Kad je trebalo da ide u "Novosti", rekao sam neka ide, samo neka ide van Partizana. To kažem samo zbog načina na koji je došao na funkciju, ali imam visoko mišljenje o njemu - izjavio je Bjeković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading