Zasluženo: SALE ILIĆ DOBIJA FUNKCIJU OD LETA!

Autor:

Sport

30.04.2018

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić povlači se iz profesionalnog fudbala na kraju sezone, a brojni beogradski mediji javljaju da vezistu crno-belih čeka mesto u upravi kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Ilić se sa terena seli u upravu kluba

Iako se pričalo danima unazad da će Ilić na funkciji sportskog direktora zameniti Ivicu Ilieva, od toga neće biti ništa, pošto će u Partizanu napraviti sasvim novu funkciju koju će po završetku sezone preuzeti upravo Saša Ilić.

- Odbor za hitna pitanja mi je naložio da formulišem u statutarnom smislu delatnost koja će preći u nadležnost Saše Ilića kada završi karijeru. Sada već sa sigurnošću mogu da kažem da će naš kapiten imat široka ovlašćenja u bavljenju sportskim pitanjima i biti u tesnoj vezi sa sportskim direktorom i Odborom za hitna pitanja. Drugim rečima, biće uključen u rad najužeg dela rukovodstva - otkrio je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Potpredsednik crno-belih kaže da očekuje da fudbaler sa najvećim brojem nastupa u dresu Partizana prihvati ponuđenu funkciju.

- Očekujte da ćemo izaći sa respektabilnom ponudom pred Sašu Ilića, jer je on to zaslužio od Partizana, kojem je mnogo dao. I Partizan je njemu, takođe, mnogo dao i tek će mu dati - dodao je Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading