Gotovo: "Večiti" izvisili za Pavlovića!

Autor:

Sport

29.04.2018

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i Crvena zvezda su se nadali da bi mogli da privole Andriju Pavlovića da se vrati u srpski fudbal iz Kopenhagena, ali ih je jedan klub preduhitrio.

RepublikaFoto: Starsport
Pavlović završio u Rapidu

Dok su sa Topčiderskog brda zvali menadžera bivšeg napadača Čukaričkog i pokušavali da se cenjkaju oko uslova, bečki Rapid je ispunio sve zahteve fudbalera i njegovog zastupnika i osigurao potpis povremenog napadača naše reprezentacije.

Prema sazanjima danskih medija Kopenhagen je pristao da napadača proda timu iz glavnog grada Austrije za 1.300.000 evra. Pomenuto obeštećenje je više nego jasan dokaz da je Pavlović bio van domašaja Zvezde i Partizana, koji je čak i stupio u kontakt sa igračeim menadžerima.

Pavlović je ove sezone postigao 14 golova za Kopenhagen, ali je u drugom delu sezone bio u nemilosti trenera Stalea Solbakena, koji ga je stalno držao na klupi.

Srpski špic će u glavnom gradu Austrije sarađivati sa trenerom našeg porekla Goranom Đuričinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading