Vajda i Fil Grič sa Novakom i u Beogradu

Autor:

Sport

28.04.2018

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je izabrao srpsku prestonicu za mini-pripreme uoči narednih turnira na šljaci, a od ponedeljka okuplja svoj stručni štab na terenima "SC Novak".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Marijan Vajda i kondicioni trener Gebhard Fil-Grič radiće sa našim teniserom narednih dana u srpskoj prestonici, prenose "Večernje novosti". Obojica su se vratila u tim posle godinu dana pauze kako bi pomogli Đokoviću u delikatnom trenutku.

Sama činjenica da dolaze u Beograd dovoljno govori koliko su spremni da pomognu nekadašnjem svetskom broju jedan u teškom trenutku.

Slede dva mastersa, u Madridu (6-13. maj) i Rimu (13-20. maj), a onda i Rolan Garos (27. maj-10. jun).

Posle Garosa, naš teniser će sa Vajdom i Fil-Gričom podvući crtu i videti da li postoji osnova za zvaničnu obnovu saradnje. U slučaju boljih rezultata na šljaci, male su šanse da se nekadašnji šampionski tim opet rasturi.

"Novosti" pišu i da bi Novak na leto mogao da angažuje još jednog stručnjaka kako bi rasteretio Vajdu, a istovremeno imao pomoć na svakom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading