Lion prestigao Monako na drugom mestu Lige 1

Autor:

Sport

28.04.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liona pobedili su na svom terenu Nant sa 2:0 u 35. kolu Lige 1, pa su izbili na drugo mesto na tabeli sa 72 boda, dok su iza sebe ostavili Monako, koji je igrao 0:0 protiv Amijena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Strelci za Lion su bili Memfis Depaj u 39. i Bertran Traore u 68. minutu, pa ekipa Bruna Ženesjoa ima bod više na tabeli od Monaka. 

Kneževi su neprijatno iznenadili svoje navijače protiv Amijena, a na kraju je na obe strane isključen po jedan fudbaler. Fudbaler Monaka Adama Dijabi zbog pogibeljnog starta i incidenta sa Prinsom Desireom Guanom, koji je takođe dobio crveni karton zbog nesportskog duela sa protivnikom. 

RepublikaFoto: instagram.com/malcomoliveira_97
Ilustracija: Foto

Bordo je savladao Dižon sa 3:1 (Sankare 25, Kamano 72. penal, Rosije 80. autogol - Sliti 54. penal), a isti rezultat je viđen i na meču između Lila i Meca 3:1 (Luiz Arauho 13, Pepe 45+1, Bisuma 77 - Ru 49). 

Strazbur je od 21. minuta vodio golom Idrisa Sadija protiv Nice, ali je ekipi sa Azurne obale bod doneo Mario Baloteli u 59. minutu sa penala.

Troa je preokretom pobedila Kaen sa 3:1, koji je vodio od 4. minuta golom Santinija. Potom je autogol postigao Verkutr u 7, a strelci su bili i Nive u 27. i Jun Hjun Suk u 84. minutu. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading