FULAM GAZI: Jokan otkrio kako je stvorio POSEBAN STIL

Autor:

Sport

28.04.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaviša Jokanović radi veliku stvar sa Fulamom... Stvorio je tim koji niko ne može da pobedi. Ekipa iz Londona gazi ka Premijer ligi, a naš trener otkrio je u čemu je tajna uspeha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je objasnio kako je stvorio ekipu koja može da se nosi sa svima.

- Kada sam stigao u klub, gledao sam čime raspolažem. Prvih šest meseci u sezoni su bili jako komplikovani za nas. Nismo pronašli jasan način kako ćemo igrati u tom bitnom periodu. Sada, na kraju druge sezone, gde smo sezonu počeli sa novim timom i igračima išli smo korak po korak do izgradnje prepoznatljivog stila - rekao je Jokanović.

On je objasnio kako je stvorio poseban stil.

- Mi smo sagradili novi stil. On nije postojao. Prepoznato je da sada igramo dobar fudbal i verujem u ovaj pravac i ove igrače. Meni je važno da igrači budu zadovoljni. Na kraju, oni veruju da je ovo najbolje za njih. U fudbalu je rezultat veoma bitan, a sadašnjim stilom mnogo lakše dolazimo do tih rezultata - zaključio je Jokanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading