Ðukić: Svi hoće utakmicu života protiv nas i Zvezde

Autor:

Sport

28.04.2018

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je da je cilj crno-belih da pobede Vojvodinu u Novom Sadu, za koju kaže da će imati pregršt motiva.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović

- U plej-ofu nema lakih protivnika. Vojvodina nije dobro počela, ali daće sve od sebe da popravi sliku protiv Partizana. Naše je da pobedimo, obezbedimo drugo mesto i čekamo kiks Zvezde - izjavio je Ðukić.

Trener crno-beli je rekao da u Novom Sadu sigurno neće moći da računa na Vladimira Stojkovića i Leandrea Tavambu, dok će Armin Ðerlek propustiti utakmicu zbog predostrožnosti usled povrede ligamenata. 

Ðukić je rekao i da su Nemanja G. Miletić i Bojan Ostojić trenirali sa ekipom, dok Milana Mitrovića muči virus. 

Kako navodi, svi klubovi u domaćem prvenstvu gledaju da odigraju što bolje protiv Zvezde i Partizana, budući da su te utakmice dobro praćene. 

- Svi pokušavaju da odigraju utakmicu života protiv dva najveća srpska kluba, jer znaju da su te ukakmice dobro praćene i na taj način žele da skrenu pažnju na sebe - rekao je Ðukić. 

RepublikaFoto: Starsport



On je naveo da je revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog daleko najvažnija utakmica ove sezone za crno-bele, ali da to ne znači da bi ostale mečeve trebalo obezvredniti. 

- Partizan uvek ima obavezu da igra dobro, igrači se bore za status i teže stvaranju pobedničkog mentaliteta, a ne oscilacijama u igri. Mi uvek težimo maksimumu, a tako će biti i protiv Vojvodine - rekao je Ðukić. 

Utakmica četvrtog kola plej-ofa Superlige između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 18:30 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading