Jokanović: Spremni smo za Premijer ligu!

Autor:

Sport

28.04.2018

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak na klupi Fulama Slaviša Jokanović izjavio je nakon pobede protiv Sanderlenda (2:1) u pretposlednjem kolu Čempionšipa da je prezadovoljan kako je ekipa odreagovala u teškoj situaciji kada su gubili.

RepublikaFoto: twitter.com/Slavisa Jokanovic
Jokanović: Dužim ili kraćim putem idemo do PL!

- Nismo igrali najbolje što možemo, ali svi su pokazali karakter, želju da situaciju okrenemo u svoju korist i pobedimo. Od Tima Rima, Kevina Mekdonalda, do Aleksandra Mitrovića - kazao je srpski stručnjak.

Fulam je pogotkom Aleksandra Mitrovića u 75. minutu došao do pobede protiv "crnih mačaka", pa sada imaju dva boda više od Kardifa na mestu koje vodi direktno u Premijer ligu, s tim što Velšane tek očekuje duel protiv Hala.

- Čekamo sada da vidimo šta će Kardif da uradi, lopta je u njihovom dvorištu. Videćemo kako će da reaguju na pritisak. U svakom slučaju, sve je u njihovim rukama, ako pobede obe do kraja oni idu direktno. Mi smo spremni za obe solucije, ako ne uspemo kraćim putem do Premijer lige, spremićemo se da posao odradimo na teži način - zaključio je Jokanović.

U poslednjem kolu sledeće subote Fulam gostuje Birmingemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading