Jokanović: Mitrović već ima jednog oca

Autor:

Sport

27.04.2018

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović blista u Fulamu... Pod komandnom palicom Slaviše Jokanovića, naš napadač igra u velikom stilu. Iskusni stručnjak još jednom je govorio o učinku pozamljenog igrača Njukasla.

RepublikaFoto: twitter.com/Grosvenor Sport

- Mitrović je želeo da pronađe sredinu u kojoj bi igrao standardno pre Svetskog prvenstva u Rusiji. Imao je nekoliko ponuda i delovalo je da će završiti u Belgiji. Pričao sam sa njim pre nego što je seo u avion i poželeo mu sve najbolje, i rekao mu da me pozove ako nešto ne bude išlo po planu. Ne sećam se šta se tačno šta se dogodilo, ali oko pet sati popodne me je pozvao i rekao mi da možemo da se dogovorimo - rekao je Jokanović.

Bivši trener Partizana istakao je da zna kakav je Mitrović.

- Znam kakav mu je karakter, ali ja nisam njegov otac. Već ima jednog. Ja sam njegov trener, a on je moj igrač. Moj zadatak je da ga podržim i pomognem mu da ostane fokusiran i da ide pravim putem. On zna da smo zadovoljni sa njim, i ja i njegovi saigrači - zaključio je menadžer Fulama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading