Iz Srpske lige čuli za TV prava pa tražili milon dinara

Autor:

Sport

27.04.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokalna televizija iz Kruševca, "TV Plus", obratila se saopštenjem za javnost u kojem se navodi nesvakidašnji potez ekipe iz Jagodine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija: Foto

FK Tabane iz Jagodine je domaćin Trajalu, ekipi koja je trenutno prvoplasirana u Srpskoj ligi "Istok" i koja bi mogla i da u toj utakmici obezbedi plasman u viši rang, odnosno Prvu ligu Srbije.

Televizija "Plus" je po ustaljenom običaju tražila akreditacije, ali su dobili neverovatan odgovor od ekipe Tabana.

Evo i saopštenja:


"Televizija Plus Kruševac 27. aprila, kao i pred svaku dosadašnju utakmicu FK Trajal, obratila se domaćinu predstojećeg meča, u ovom slučaju FK Tabane iz Jagodine, uputivši mu zahtev za izdavanje akreditacije za TV ekipu, koja bi za potrebe kako televizije, tako i kruševačkog kluba u celosti zabeležila pomenuti susret.

Nesvakidašnji odgovor uprave FK Tabane, dostavljen nam je istog dana sa obrazloženjem, da kao domaćini nisu u mogućnosti da nam izađu susret i odobre akreditacije bez novčane naknade. U tekstu dalje stoji da akreditacije možemo dobiti samo ukoliko do 11 sati 28 aprila dostavimo dokaz o izvršenoj uplati naše TV na tekući račun FK Tabane u iznosu od  1,000,000 dinara. Postavlja se pitanje kome i zbog čega nije u interesu da svi oni koji nisu u mogućnosti da meč prate sa tribina, odgledaju snimak na malim ekranima, od kada se akreditacije za Srpsku Ligu Istok naplaćuju, te da li je ista praksa važi i za ostale klubove ove lige?"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading