PREDSEDNIK PODRŽAO TRENERA: Valverde ostaje u Barseloni

Autor:

Sport

27.04.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Ernesto Valverde neće biti smenjen na kraju sezone, izjavio je predsednik ekipe sa Nou Kampa Đozep Marija Bartomeu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bezbrižan: Valverde će i naredne sezone voditi Barselonu

Španski mediji su tvrdili da bi Valverde mogao da bude smenjen posle šokantne eliminacije od Rome u Ligi šampiona.

- Laž je da je pozicija Valverdea ugrožena. Tek je u prvoj godini ugovora na početku velikog projekta, njegovog projekta. Zadovoljni smo njegovim radom i redovno se sastajemo da diskutujemo o budućnosti Barselone. Niko nije spomenuo raskid, niti smenu trenera na sastancima uprave. To je sve izmišljotina štampe. Potpuna laž koja se često pojavi u medijima. Neko je u Barseloni to možda spomenuo, ali u klubu i u upravi niko - istakao je Bartomeu za radio Kadena Ser.

Valverde je prošle godine preuzeo Barselonu, a ove sezone je osvojio "duplu krunu".

- Osvojli smo Kup i slavili u Primeri. Niko u upravi ne sumnja u trenera posle Rima. Niko. Uspeh kluba u ovom projektu je zagarantovan. Ako osvojimo duplu krunu, biće to odlična sezona. Nije perfektna, ali to je tek osma dupla kruna u istoriji i treba je ceniti. Bez obzira šta Real uradi u Ligi šampiona - zaključio je Bartomeu.

Valverde je pre Barselone trenirao Bilbao, Valensiju, Olimpijakos, Viljareal i Espanjol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading