Ivanović iskren: Menjao bih dva gola protiv Radničko za pogodak na Banovom brdu

Autor: Tanjug

Sport

27.04.2018

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović, dvostruki strelac u pobedi protiv Radničkog, izjavio je da mu je drago zbog ulaska u golgetersku formu, ali da bi menjao dva pogotka niškom superligašu za realizaciju šanse na Banovom brdu protiv Čukaričkog u polufinalu Kupa.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Ivanović slavi sa saigračima

Ivanović je u finišu utakmice na Brdu propustio priliku da pri rezultatu 3:2 za Čukarički izjednači rezultat i olakša crno-belima plasman u finale, pre nego što je domaćin u finišu povećao prednost.

- Svaki gol je važan za mene i Partizan, ali naravno da bih menjao ova dva gola za pogodak na Banovom brdu iz šanse koju sam propustio da izjednačim na 3:3. Tada bismo imali mnogo veće šanse za prolaz i lakši posao u revašu, ali opet ne sumnjam u našu ekipu i mislim da i ovako možemo da dođemo do finala. Čukarički je dobar, ali mislim da smo mi kvalitetniji - izjavio je Ivanović posle pobede protiv Radničkog.

Ivanović je dodao da je mogao da zabeleži i "het-trik", kao i da smatra da mu je poništen regularan gol koji je sudija okarakterisao kao ofsajd.

- Imao sam još nekoliko šansi, malo su dva moja gola, trebalo je još neki put da se upišem. U prvom poluvremenu sudija mi je svirao ofsajd, a nije bio. Idemo dalje, okrećemo se duelu u Novom Sadu, nadam se pobedi - rekao je Ivanović i konstatovao da "ako ekipa igra dobro, igra i on".

Kako ističe, nije se opterećivao što je dugo tražio formu u crno-belom dresu jer je verovao u sebe, a bivšem klubu Spartaku je poželeo da naredne sezone igra u Evropi.

- Spartak zaslužuje da se plasira u Evropu. Baš sam navijao za njih protiv Napretka, jer to su dobri momci i moji veliki prijatelji. Drago mi je zbog njih i nadam se da će taj plasman i da ostvare, a kada budu igrali protiv nas, poželeo bih samo da to bude dobra utakmica - izjavio je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading