Stojković u teretani vraća formu: Hoće do finala Kupa!

Autor:

Sport

25.04.2018

09:19 >> 09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju utakmicu 33. kola Super lige Srbije protiv niškog Radničkog, a Miroslav Đukić neće moći da računa na jednog od najbojih igrača u timu. Vladimir Stojković dobio je snažan udarac u mišić iznad desnog kolena u susretu sa Čukaričkim. Pregled magnetnom rezonancom potvrdio je da se radi o rupturi mišića koja zahteva oko dve nedelje pauze.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Stojković

- Sve je okej! Ovo je najbolje što je moglo da se dogodi - konstatovao je Stojković u izjavi za "Žurnal".

Već tom konstatacijom reprezentativac Srbije ohrabrio je navijače, a šta tek reći na to što je poručio da od četvrtka kreće sa treninzima u teretani!?

To znači da bi Stojković mogao da bude spreman za revanš polufinala Kupa sa Čukaričkim što golman Partizana uopšte ne dovodi u pitanje.


- Nadam se da ću i pre moći da branim, ali na utakmici protiv Čukaričkog - sigurno! Stalo mi je da branim taj meč! Moram! Ne postoji dilema da li ću moći - poručuje golman Partizana.

Pošto je u prvoj utakmici Čukarički slavio sa 4:2 postavlja se pitanje da li će crno-beli uspeti da nadoknade zaostatak i ostanu u trci za trofej.


- Kako ne možemo da pobedimo 2:0 ili 3:1 i prođemo? Moramo! Mogu i da obećam da ćemo proći iako to nikad ranije nisam činio. Evo, sad kažem igraćemo finale - poručio je Vladimir Stojković.

Posle svega rečenog treba reći da je dobro što je Vladimir Stojković prošao sa lakšom povredom jer je osim u Partizanu nezamenjiv i u reprezentaciji koju za manje od dva meseča očekuje učešće na Mundijalu u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading