PARTIZAN želi defanzivca kog traži i Zvezda, DRUGA OPCIJA JE POVRATNIK IZ NIŠA!

Autor: telegraf.rs

Sport

24.04.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan nalazi se pred velikom rekonstrukcijom tima na leto, a čini se da će najveće promene doživeti defanzivni red ekipe iz Humske, koji je bio vrlo porozan ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Gajić će posvađati "večite rivale" ovog leta

Iz tog razloga uprava je već krenula u dubinsku analizu koga bi valjalo privoleti u crno-beli tabor, a jedan od glavnih pikova biće defanzivac Bordoa Milan Gajić, koga ozbiljno žele i u Crvenoj zvezdi.

Za oba tima problem može da predstavlja veliko Gajićevo obeštećenje, ali i činjenica da ima ugovor do 2020. godine, ali je dobra strana ta što se Gajić ne nalazi u prvom planu u redovima francuskog prvoligaša.

Što se tiče Nikole Aksentijevića, nije novost da je u poslednjih nekoliko meseci “koketirao” sa Partizanom. U zimskom prelaznom roku je bio blizu povratka u Humsku, međutim, obeštećenje koje su za fudbalera potraživale Nišlije nikako se nije dopadalo crno-belima, pa posao nije realizovan.

Ima indicija, pošto je klub iz Humske duže vreme i u kontaktu sa zastupnikom Aksentijevića, da bi moglo da dođe do saradnje ukoliko se izjalovi ideja u vezi sa angažovanjem Milana Gajića. Tim pre što Aksentijeviću u decembru ističe ugovor sa Radničkim i to će i klubu sa Nišave biti prilika da bar nešto zaradi.

Ovo su rešenja na samo jednoj poziciji, pošto je izvesno da će crno-beli tražiti i oba beka, ali i barem još jednog štopera kako bi maksimalno "zategli" zadnju liniju tima kako bi trener imao na raspolaganju veći broj kvalitetnih opcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading