Veliki planovi kluba sa "Marakane" na leto: OVO SU ZVEZDINA POJAČANJA ZA LŠ!

Autor:

Sport

25.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poučena ovogodišnjim iskustvom uprava Crvene zvezde jurišaće na plasman u Ligu šampiona računajući na povratnike u srpski fudbal i bivše reprezentativce!

Mnogi već vide Aleksića u crveno-belom

Titulu i evropsko proleće na Marakanu vratili su Borjan, Stojković, Savić, Radonjić, Krstičić, Jovičić i Pešić uz kvalitetne strance poput Kange, Donalda, Le Taleka i Boaćija. Za predstojeći prelazni rok recept je sličan, s tim što će plasman u evropsku elitu biti pojuren uz daleko zvučnija, kvalitetnija i skuplja imena.

VODE PREGOVORE

U tefteru generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića i sportskog direktora nalazi se petnaestak imena, a Srpski telegraf vam predstavlja devet pojačanja koja su označena kao prioritet u Ljutice Bogdana. Defanzivni deo trebalo bi da pojačaju zlatni "orlić" Milan Gajić i reprezentativni štoper Stefan Mitrović. Sa obojicom se vode pregovori, a dosta toga zavisiće od sudbine Le Taleka i Stojkovića. Prava gužva biće u veznom redu. Za Krstičića i Jovičića biće ponuda, Milijaša gazi vreme, a Donald neće produžiti ugovor. Zato su kao zamene zamišljeni bivši reprezentativci Zdravko Kuzmanović, Aleksandar Ignjovski i Danijel Aleksić.

Terzić: Mrkela je već počeo da gleda igrače po Evropi

Ukoliko stigne kvalitetna ponuda za Nemanju Radonjića kojom bi se popunila klupska kasa, zvezdaši neće morati da brinu. Kao alternative se naziru bivši kapiten Darko Lazović i Aleksandar Čavić. Desetka koja se traži još od odlaska Gelora Kange biće Dejan Meleg, koji trenutno nastupa za Kajzeri.

Da li će crveno-beli privoleti Ignjovskog da se vrati iz Nemačke?

MOGU DA TRGUJU

Odlaskom Boaćija lider Superlige izgubio je opciju u napadu, a to je maestralno iskoristio Aleksandar Pešić. Popularni Šilja mogao bi da napusti Ljutice Bogdana u slučaju masne ponude. Plan je da ga zameni Zvezdino dete Filip Đorđević, koji je potpuno u drugom planu u Laciju. Iz kluba nisu želeli da govore o imenima koja planiraju da dovedu, ali su najavili da već rade na realizaciji brojnih transfera.

- Mnogo imena ima za koja smo zainteresovani. Pominjanjem imena otežavamo sebi realizaciju. Ako se Zvezda javno oglasi da hoće nekoga, onda taj igrač može da trguje time. Naš sportski direktor Mitar Mrkela već je krenuo da gleda igrače po Evropi - poručio je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Đorđević već dugo greje klupu Lacija

ZVEZDINE BOMBE ZA LETO

Milan Gajić

Pozicija: Desni bek

Klub: Bordo

Vrednost: 1.750.000

Stefan Mitrović

Pozicija: Štoper

Klub: Gent

Vrednost: 2.200.000

Aleksandar Ignjovski

Pozicija: Zadnji vezni, desni bek

Klub: Frajburg

Vrednost: 1.000.000

Zdravko Kuzmanović

Pozicija: Vezni

Klub: Malaga

Vrednost: 800.000

Danijel Aleksić

Pozicija: Vezni

Klub: Sankt Galen

Vrednost: 1.000.000

Aleksandar Čavrić

Pozicija: Krilo

Klub: Slovan

Vrednost: 500.000

Darko Lazović

Pozicija: Krilo

Klub: Đenova

Vrednost: 2.000.000

Dejan Meleg

Pozicija: Ofanzivni vezni

Klub: Kajzeri

Vrednost: 1.000.000

Filip Đorđević

Pozicija: Napadač

Klub: Lacio

Vrednost: 1.000.000

IDU ILI BI MOGLI DA ODU

Filip Stojković

Damijen le Talek

Nenad Krstičić

Branko Jovičić

Mičel Donald

Nemanja Radonjić

Aleksandar Pešić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading