LUDA KUĆA NA "KAMP NOU": Šta bi sa "Mes que un club"?

Autor:

Sport

23.04.2018

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Barselona na pragu je osvajanja duple krune u Španiji, ali i pored toga, atmosfera nije tako bajna, a postoje indicije da uprava stoji iza potpaljivanja vatre oko smene trenera Valverdea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Naime, poraz od Rome i eliminacija iz Lige šampiona je uzdrmala sve strukture kluba, a trener Ernesto Valverde smatra da mu uprava nije pružila podršku u kriznom momentu.

Madridski list As preneo je da Valverde čak razmišlja o odlasku na kraju sezone, ukoliko oseti da uprava nema poverenje u njegov rad i ne bude imao podršku svih u klubu i svlačionici.

As takođe navodi da je Valverde nezadovoljan odnosom rukovodstva kluba prema njemu, s obzirom da se sumnja u to da su članovi uprave dan pre finala Kupa kralja kralja u medije pustili priču da mu posao visi o koncu ukoliko ne pobedi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ernesto Valverde


Barselona je slavila ubedljivih 5:0, ali je poraz od Rome i dalje svež i jedna od glavnih tema u klubu.

Barsa će za vikend potvrditi duplu krunu, za titulu im je potreban još samo jedan bod.


Posle ostaje da se vidi kakva će biti situacija, jer će sigurno biti zakazan sastanak sa trenerom i analiza čitave sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading