Tošić zadovoljan nastupom saigrača: OŽEGOVIĆ POČEO DA ME SLUŠA!

Autor:

Sport

23.04.2018

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana povratili su poljuljano samopouzdanje pobedom u prvenstvu nad Čukaričkim 2:1, a najzaslužniji za pobedu bio je dvostruki strelac Zoran Tošić.

RepublikaFoto: Starsport
Tošić najavio napad na Kup Srbije

Crno-beli su uspeli da slome otpor "brđana" svega nekoliko dana nakon poraza u Kupu od istog rivala sa 4:2.

- Bilo je bitno da se vratimo na pobednički kolosek i revanširamo Čukaričkom pred revanš u Kupu. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova, primili smo jedan koji nas je uznemirio, na sreću – trgli smo se i zasluženo pobedili. Hvala Ožegoviću na odličnoj asistenciji, počeo je da me sluša. Svaka čast Saši, ponovo je pokazao koliko nam je bitan - rekao je Tošić. 

Novi duel ova dva tima na programu je 9. maja, kada će crno-beli pokušati da nadoknade minus od dva pogotka iz prvog duela polufinala Kupa Srbije.

- Ubeđen sam da 9. maja možemo da pobedimo Čukarički sa dva gola razlike. Sve ćemo učiniti da obradujemo navijače i uđemo u finale. Hoćemo da osvojimo Kup! - zaključio je Bambi u izjavi za klupski sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading