Futsaleri iz Požarevca i Anine odmerili snage

Autor:

Sport

22.04.2018

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Projekat "Kultura bez granica" nastavljen je u subotu futsal utakmicom između veterana iz Srbije, tačnije Požarevca, i rumunske opštine Anina.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Prijateljstvo pobedilo: Srpski i rumunski igrači

Prijateljski meč se igrao dva puta po 15 minuta u Sportskom centru Požarevac, a pripao je gostujućoj ekipi sa 3:1 (2:0). Dobro uigrana rumunska ekipa koja na nivou opštine trenira dva puta nedeljno povela je u 10. minutu, pet minuta kasnije udvostručili su rezultat, a početkom drugog dela igre bilo je 3:0. Jedini gol za srpsku ekipu, koju su činili uglavnom članovi Gradskog veća Požarevca, postigao je u 20. minutu Nebojša Milivojević, šef odseka za IT u upravi grada. Obe ekipe su se i dobro zabavile, a gosti su bili oduševljeni gostoprimstvom, kao i muzikom iz rodne države koja se povremeno čula sa razglasa.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ

Projekat "Kultura bez granica" počeo je 23. decembra prošle godine i trajaće do istog datuma 2018, a sve u cilju prekogranične saradnje između Srbije i Rumunije. Manifestacije se održavaju kako bi se afirmisale kulturne, sportske i razne druge organizacije. Uskoro će blizu sportskog centra biti izgrađen i balon sa terenom za mali fudbal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading