GOLOGUZAN VODI KIMIJEVU TRIBINU!

Autor:

Sport

23.04.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od krvave glave i skidanja na derbiju do Kimijevog čoveka od poverenja! Stefan Marković iz Pećinaca predvodio je sa šipke grupu navijača Partizana - "Vandal bojsi" i "Jang bojsi", okupljenu oko Miloša Radisavljevića Kimija na utakmici protiv Bačke 31. marta.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marković vodi navijanje u Bačkoj

Marković je javnosti postao poznat 13. decembra prošle godine na 156. derbiju na stadionu u Humskoj protiv Crvene zvezde (1:1) jer je bio jedan od oko 20 uhapšenih i prebijenih navijača koji su krvavih glava i bez donjeg veša izbačeni sa južne tribine gde su poslati i plaćeni da naprave haos.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Marković go i krvav posle derbija

KUPIO POVERENJE

Upravo je Marković dominirao na tim slikama jer je, bar se tako činilo po količini krvi, najviše nastradao, dok je čitava javnost videla njegov polni organ s obzirom na to da su ga besni navijači skinuli do gole kože. Očigledno je da se sve to svidelo povratniku na južnu tribinu Kimiju i da je Marković opravdao poverenje pošto je posle manje od četiri meseca vodio navijanje na meču 29. kola Superlige Srbije 31. marta protiv Bačke u gostima (1:2).

RepublikaFoto: Starsport
Vođa Partizanovaca: Miloš Radisavljević Kimi

BORBA TRAJE

Podsetimo, frakcija navijača koja ne drži jug sa bivšim vođom "Alkatraza" Kimijem na čelu već neko vreme se bori za prevlast. U njihovim redovima ima čak i bivših navijača Crvene zvezde, o čemu je Srpski telegraf ranije pisao. Kimi godinama nije bio u javnosti, a tek 4. januara ove godine viđen je u dvorani Pionir na meču Partizana i Zadra i stacionirao se sa pristalicama "Vandal bojsa" i "Jang bojsa" tamo gde su obično najvatreniji navijači Zvezde. Samo zahvaljujući efikasnoj intervenciji policije sprečeni su incidenti u režiji čoveka koji tvrdi da se vratio jer "ne želi da jug vodi nekoliko ljudi kojima tu nije mesto".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading